Info

Chiro watte?

Chiro Crescendo telt 130 leden die zich elke zaterdagnamiddag van 14u tot 17u (de kleinsten tot 16u) komen ontspannen. Crescendo bereikt kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar, die worden opgedeeld in leeftijdsgroepen. Iedere groep heeft zijn eigen kleur, zodat je een bonte verzameling bekomt:

JONGENS

MEISJES

6-7 jaar

ROOD                          BLAUW

8-9 jaar

GEEL

VIOLET

10-11 jaar

GROEN

BRUIN

12-13 jaar

ORANJE

BORDEAUX

14-15 jaar

KAKI

16-17 jaar

ASPI

Deze groepen worden begeleid door een ploeg leiders en leidsters die zich een heel jaar inzetten om de kinderen telkens opnieuw een prettige namiddag te bezorgen. Tijdens examenperiodes kan het gebeuren dat de activiteiten op vrijdag- of zaterdagavond doorgaan. De leiding van de groep houdt je hiervan op de hoogte.

Het einde van ieder werkjaar wordt bekroond met een 10-dagen durend kamp (voor de allerkleinsten 6 dagen). Dan zoeken we met al onze leden, de leiding en de keukenploeg een ander oord op.

Inschrijven

Inschrijven kan op onze startdag bij de start van het werkjaar, maar ook op elk moment online via de sectie Inschrijven. Het inschrijvingsgeld bedraagt voor het 1e kind €35 - voor het 2e betaal je €30 en het 3e, 4e,... €25. Daarnaast betaal je €5 waarborg voor een sjaaltje. Meer info over de Chirohemden vind je onder de sectie Chirohemden.

Ons rekeningnummer: BE90 7343 7907 8332

Wie het financieel moeilijk heeft, mag vragen voor een verminderd tarief door te mailen naar hoofdleider Senne Rombaut (senne.rombaut@outlook.com). Hij, en hij alleen, zal dan verder met jou een tarief afspreken.

Chironamiddagen

Onder de sectie Groepen vind je telkens de maandplanning voor je kinderen terug. Verwittig steeds de leiding van je groep als je niet kan komen. Hun gegevens vind je op de groepspagina's.

Na crescendo kan je een (fris)drankje krijgen. Hiervoor koop je een drankkaart voor €7,50, goed voor 10 drankjes. Vraag je drankkaart aan de leiding.

Kruispuntwacht: Auto's maken het dorp onveilig en zijn slecht voor het milieu. Je kan beter te voet of met de fiets komen. De leiding helpt kinderen oversteken aan het kruispunt van de Kapelstraat en de Kortebergstraat en dit van 13u45 tot 14u, van 16u tot 16u15 en van 17u tot 17u15 (enkel op zaterdag).

Meer info vind je terug in ons Ledenboekje.