Info

Chiro watte?

Chiro Crescendo telt 130 leden die zich elke zaterdagnamiddag van 14u tot 17u komen ontspannen.

Ook voor de leden van Rood&Blauw zullen we dit jaar Chironamidagen van 14u tot 17u proberen voorzien. Door het groot aantal leden en beperkte aantal leiders kan het wel eens gebeuren dat de chiro voor hen eindigt om 16u. Belangrijk om de site goed in het oog te houden.

Crescendo bereikt kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar, die worden opgedeeld in leeftijdsgroepen. Iedere groep heeft zijn eigen kleur, zodat je een bonte verzameling bekomt:

JONGENS

MEISJES

6-7 jaar

ROOD & BLAUW

8-9 jaar

GEEL

VIOLET

10-11 jaar

GROEN

BRUIN

12-13 jaar

ORANJE

BORDEAUX

14-15 jaar

KAKI

16-17 jaar

ASPI

Deze groepen worden begeleid door een ploeg leiders en leidsters die zich een heel jaar inzetten om de kinderen telkens opnieuw een prettige namiddag te bezorgen. Tijdens examenperiodes kan het gebeuren dat de activiteiten op vrijdag- of zaterdagavond doorgaan. De leiding van de groep houdt je hiervan op de hoogte.

Het einde van ieder werkjaar wordt bekroond met een 10-dagen durend kamp (voor de allerkleinsten 6 dagen). Dan zoeken we met al onze leden, de leiding en de keukenploeg een ander oord op.

Chironamiddagen

Onder de sectie Groepen vind je telkens de maandplanning voor je kinderen terug. Verwittig steeds de leiding van je groep als je niet kan komen. Hun gegevens vind je op de groepspagina's.

Na crescendo kan je een (fris)drankje krijgen. Hiervoor koop je een drankkaart voor €7,50, goed voor 10 drankjes. Vraag je drankkaart aan de leiding.

Kruispuntwacht: Auto's maken het dorp onveilig en zijn slecht voor het milieu. Je kan beter te voet of met de fiets komen. De leiding helpt kinderen oversteken aan het kruispunt van de Kapelstraat en de Kortebergstraat en dit van 13u45 tot 14u, van 16u tot 16u15 en van 17u tot 17u15 (enkel op zaterdag). 

Lokaalgegevens:
Ganzendries 5,
3212 Pellenberg

Meer info vind je terug in ons Ledenboekje.