Info

Chiro watte?

Chiro Crescendo telt 130 leden die zich elke zaterdagnamiddag van 14u tot 17u komen ontspannen.

Voor de leden van Rood en Blauw zochten we dit jaar naar eenn ieuwe regeling om ook voor hun Chiro-namiddagen tot 17u te voorzien. Nieuw dit jaar is dat Rood en Blauw Chiro heeft tot 16u van September t.e.m. Januari en startende in februari duurt hun Chiro-namiddag ook tot 17u. zo kunnen de allerkleinste 'rustig' de Chiro leren kennen. Vanaf ze een tikkeltje ouder zijn en de dagen terug wat langer worden kunnen ze mee met de rest tot 17u van hun Chiro-namiddag genieten.

Crescendo bereikt kinderen en jongeren tussen 6 en 17 jaar, die worden opgedeeld in leeftijdsgroepen. Iedere groep heeft zijn eigen kleur, zodat je een bonte verzameling bekomt:

JONGENS

MEISJES

6-7 jaar

ROOD

BLAUW

8-9 jaar

GEEL

VIOLET

10-11 jaar

GROEN

BRUIN

12-13 jaar

ORANJE & BORDEAUX

14-15 jaar

KAKI

16-17 jaar

ASPI

Deze groepen worden begeleid door een ploeg leiders en leidsters die zich een heel jaar inzetten om de kinderen telkens opnieuw een prettige namiddag te bezorgen. Tijdens examenperiodes kan het gebeuren dat de activiteiten op vrijdag- of zaterdagavond doorgaan. De leiding van de groep houdt je hiervan op de hoogte.

Het einde van ieder werkjaar wordt bekroond met een 10-dagen durend kamp (voor de allerkleinsten 6 dagen). Dan zoeken we met al onze leden, de leiding en de keukenploeg een ander oord op.

Chironamiddagen

Onder de sectie Groepen vind je telkens de maandplanning voor je kinderen terug. Verwittig steeds de leiding van je groep als je niet kan komen. Hun gegevens vind je op de groepspagina's.

Na crescendo kan je een (fris)drankje krijgen. Hiervoor koop je een drankkaart voor €7,50, goed voor 10 drankjes. Vraag je drankkaart aan de leiding.

Kruispuntwacht: Auto's maken het dorp onveilig en zijn slecht voor het milieu. Je kan beter te voet of met de fiets komen. De leiding helpt kinderen oversteken aan het kruispunt van de Kapelstraat en de Kortebergstraat en dit van 13u45 tot 14u, van 16u tot 16u15 en van 17u tot 17u15 (enkel op zaterdag). 

Lokaalgegevens:
Ganzendries 5,
3212 Pellenberg

Meer info vind je terug in ons Ledenboekje.