Kamp 2021

Beste ouders en leden

Jullie hebben ondertussen normaal een mail gekregen over het kamp. Hieronder kan je hem nalezen.

Het Chiro-jaar loopt stilaan weer op zijn einde, maar niet getreurd: ook dit jaar kunnen we weer op kamp! Bij deze willen we officieel de kampinschrijvingen openen. Waar we naartoe gaan, wat we al weten over hoe het kamp eruit zal zien, en hoe je je kinderen inschrijft, lees je hieronder. Belangrijk: de inschrijvingen lopen tot woensdag 26 mei!
 

Kampinfo: wat we al weten

Zoals gewoonlijk organiseren we ons geweldige kamp van 11 juli tot 20 juli (tot 16 juli voor Rood&Blauw). Dit jaar begeven we ons opnieuw richting Limburg, naar Kamphuis De Viggel III. Adres: Gruitroderkiezel 73, 3960 Bree.

Het is de bedoeling dat jullie zelf vervoer regelen om jullie kinderen te brengen. Indien de maatregelen het toelaten, voorzien wij voor de terugweg op 20 juli bussen die de kinderen terugbrengen naar Pellenberg. Ouders van Roodtjes en Blauwtjes verwachten we op 16 juli om 17u op de kampplaats om hun kapoen zelf op te halen.

Wanneer we jullie verwachten, wanneer de bagage-drop-off zal doorgaan, en wat jullie allemaal moeten meenemen, geven we jullie begin juli mee samen met het kampboekje.

Net als vorig jaar, zullen we de groepen weer in bubbels moeten opdelen. Deze bubbels bestaan elk uit maximum 50 kinderen, exclusief begeleiding. Welke groep in welke bubbel komt, kunnen we pas bepalen zodra we weten met hoeveel elke groep is. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Buiten de bubbels, weten we nog niet wat de precieze maatregelen zullen zijn. We verwachten dat daar de komende maand meer duidelijkheid over komt, en houden jullie op de hoogte.
 

Inschrijvingen

Er komt heel wat voorbereiding bij kijken om een kamp in tijden van corona te organiseren. Daarom roepen we jullie graag op om de inschrijvingen zo snel mogelijk uit te voeren. Heb je nog twijfels of wil je eerst even babbelen met de leiding van je kinderen? Aarzel niet om contact op te nemen: de contactgegevens vind je op de website. De kampinschrijvingen eindigen alleszins op woensdag 26 mei.

Je schrijft je kind in op dezelfde manier als vorig jaar met de volgende drie stappen.

 1. Surf naar onze inschrijvingswebsite (https://crescendo.sikanda.be/leden/), raadpleeg je gegevens, en duid aan dat je kind op kamp komt. Je kan hier ook aanduiden of je graag wilt bellen met de leiders van je kinderen.
   

 2. Print het inschrijvingsformulier af (zie bijlage hieronder) en geef het ingevuld af op de Chiro, of stop het in de brievenbus van Ganzendries 58. Dit inschrijvingsformulier bevat onder andere de medische fiche, wat we omwille van privacy-redenen niet online kunnen afhandelen.

  Indien je niet beschikt over een werkende printer, mag je ons altijd iets sturen, en dan kan je op zaterdag een papieren exemplaar op de Chiro komen afhalen.

   

 3. Schrijf het inschrijvingsgeld over naar ons rekeningnummer (BE90 7343 7907 8332) met in mededeling de naam en groep van je kinderen.

  Een heel kamp kost per kind €200. Vanaf het derde kind uit hetzelfde gezin wordt dit €150. Voor de kinderen van de groep Rood&Blauw, kost het kamp €120, aangezien zij een verkorte versie van het kamp zullen bijwonen. Indien je kind een onvolledig kamp mee gaat, en je dit aanduidt op het formulier in bijlage, betaal je €20 minder per volledig gemiste dag.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, twijfel niet om contact met ons op te nemen door te antwoorden op deze mail. We maken er in ieder geval weer een onvergetelijk kamp van!
 

Midas, Senne en Simon

Bijlage: inschrijvingsdocument_2021.pd