Verhuur

Chiro Crescendo verhuurt zijn lokalen. Raadpleeg eerst de agenda hieronder. Staat het weekend als 'bezet'? Val onze lieve verhuurmensen dan niet lastig, hun mailboxje staat al bol genoeg!

Voor de verhuur van onze lokalen wordt er enkel en alleen via mail gereageerd. Onze verhuurs-werking steunt volledig op vrijwilligers dus vragen we jullie om eventjes geduld te hebben als jullie mail niet dezelfde dag nog beantwoord wordt. Wij danken u voor uw bergip!
Contactverhuur@chirocrescendo.be 

Belangrijk om te weten

 • Wij geven op zaterdag van 14u tot 17u zelf Chiro. Dit houdt in dat de lokalen tussen 13u30 en 17u30 van Crescendo zelf zijn.
  Het bovenste lokaal blijft wel van jullie zodat jullie je spullen er kunnen achterlaten.
 • Onze Chiro ligt midden in het dorp. Daarom dat we een zo optimaal mogelijke relatie onderhouden met onze (rechtstreekse) buren.
  Hierdoor is het niet mogelijk om luide activiteiten ,muziek, fuiven/feestjes te organiseren in en rondom de lokalen na 22 uur.
 • Eventuele (gas)boetes en zijn volledig voor de rekening van de huurder. De waarborg kan ook (deels) ingehouden worden bij ernstige meldingen van overlast door de buren.
  Chiro Crescendo en zijn buren danken u voor uw medewerking.
 • De huurder dient minstens 18 jaar of ouder te zijn.
 • Onze lokalen worden niet verhuurd aan studentenclubs en andere gelijkaardige verenigingen
 • Het praktisch aantal toegestane personen ligt rond 25(30 max)
 

Lokalen huren voor een weekend:

De huurprijs bedraagt 230 euro voor een weekend. Voor deze prijs krijg je een groot slaaplokaal, een benedenlokaal, waar de keuken zich in bevindt, een sanitaire blok (enkel WC's) en een groot speellokaal.

De waarborg voor een weekend bedraagt 300 euro. De reële verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit worden op het einde van de huurperiode afrekenen op basis van het reële verbruik volgens de geldende marktconforme prijzen op het moment van de huurperiode.

Lokalen huren voor een periode buiten het weekend:

De huurprijs voor een periode buiten het weekend (maandag tot vrijdag) bedraagt 1000 euro onafhankelijk van het exacte aantal dagen dat je verblijft. Voor deze prijs krijg je een groot slaaplokaal, een benedenlokaal, waar de keuken zich in bevindt, een sanitaire blok (enkel WC's) en een groot speellokaal.

De waarborg voor een niet-weekend periode bedraagt 500 euroDe reële verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit worden op het einde van de huurperiode afrekenen op basis van het reële verbruik volgens de geldende marktconforme prijzen op het moment van de huurperiode.


Foto's van de lokalen zijn de bezichtigen via volgende link: https://photos.app.goo.gl/ODOdvuSyXZbMVmd23.
Je kan onze lokalen ook terugvinden op Kampas

Onze lokalen zijn gelegen in de Ganzendries 5, Pellenberg. Met de ingang langs de parking van de parochiezaal, Kortebergstraat 4. Ze zijn heel makkelijk te bereiken vanuit Leuven met buslijn 3.
Ook een warme bakker bevind zich op loopafstand!

Voor meer info contacteer: verhuur@chirocrescendo.be