Chirohemden

Het is niet verplicht, maar het is wel leuk als alle leden van Crescendo een eigen Chirohemd hebben!

Sinds kort hebben we een tweedehandssysteem! Via onderstaande link kan je je chirohemd te koop zetten of een chirohemd van anderen aankopen.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TVcnKNehhZ2-8DZa4kC1O9O9DjW_2O3g...

Je kan de hemden nieuw kopen in de banier in Leuven: http://www.debanier.be/ maar vanaf dit jaar kan je deze ook gewoonweg via ons bestellen. Je hoeft alleen maar de groepsleiding van je zoon/dochter aan te spreken of door een mailtje te sturen naar de hoofdleiding. Wij kopen dan deze hemden aan in de banier en geven die zo snel mogelijk aan het lid. De betaling kan zowel cash als via overschrijving.

Toch willen we nog even zeggen dat deze hemden in nieuwprijs toch vrij duur kunnen zijn en kinderen kunnen hier vrij snel uitgroeien, zeker in hun jonge jaren. Vandaar dat we bovenstaand systeem hebben opgezet om hemden die te klein zijn door te verkopen of een 2dehands hemd te kunnen kopen. Iedereen kan hier zelf een nieuw item toevoegen waarbij je volgende gegevens invult: je eigen naam, de maat van het hemd dat je verkoopt, de staat van het hemd (nieuw, 2dehands, al 5 jaar in leven,...), hoeveel geld je er voor wilt krijgen, hoe de geïnteresseerde personen je kunnen bereiken (gsm of email). 

Als je nog op zoek bent naar een hemd, kijk dan eerst even of iemand je maat aanbiedt op het online document ipv meteen een nieuw te kopen! De hemden zijn van zeer goede kwalteit en gaan dus wel even mee.