Verhuur

Chiro Crescendo verhuurt zijn lokalen. Raadpleeg eerst de agenda onderaan de pagina. Staat het weekend als 'bezet'? Val onze lieve verhuurmensen dan niet lastig, hun mailboxje staat al bol genoeg!

Pas op, als je onze lokalen huurt, betekent dit dat je zaterdagnamiddag van 14u tot 17u niet in de lokalen kan. Dan geeft Crescendo zelf chiro, en hebben wij deze lokalen dus zelf nodig. Er zijn wel voldoende bossen en pleinen in de buurt om je te amuseren! Uiteraard kan het bovenlokaal wel nog gebruikt worden en kan al het materiaal daar veilig blijven staan.

Het praktisch aantal toegestane personen ligt rond 30(35 max). De prijs bedraagt 160 euro voor een weekend (huurprijs van 130 euro met een vaste kost van 30 euro voor verbruikskosten) en 75 euro per nacht voor een huurperiode langer dan een weekend (huurprijs van 60 euro met een vaste kost van 15 euro). Voor deze prijs krijg je een groot slaaplokaal, een benedenlokaal, waar de keuken zich in bevindt, en een sanitaire blok (enkel WC's). Sinds dit jaar hebben wij nieuwe lokalen en hiervan kan je 1 groot speellokaal huren. Dit kost 30 euro extra voor een weekend en 15 euro extra per dag voor periodes langer dan een weekend.

De waarborg bedraagt 200 euro.

De waarborg en de huurprijs worden bij voorkeur via overschrijving betaald. Wanneer je via overschrijving betaalt, laat het dan op tijd weten, dan kan dat nagegaan worden in samenwerking met de kassier.

Foto's van de lokalen zijn de bezichtigen via volgende link: https://photos.app.goo.gl/ODOdvuSyXZbMVmd23.

Onze lokalen zijn gelegen in de Ganzendries 5, Pellenberg. Met de ingang langs de parking van de parochiezaal, Kortebergstraat 4. Ze zijn heel makkelijk te bereiken vanuit Leuven met buslijn 3.

Ook een warme bakker bevind zich op loopafstand!

Gelieve eerst een mailtje te sturen. Wanneer het zeer dringend is of u geen antwoord krijgt, kan u altijd bellen!

Voor meer info contacteer:

Frank Van De Weyer: verhuur@chirocrescendo.be of 0473 39 74 38