Verhuur

Chiro Crescendo verhuurt zijn lokalen. Raadpleeg eerst de agenda onderaan de pagina. Staat het weekend als 'bezet'? Val onze lieve verhuurmensen dan niet lastig, hun mailboxje staat al bol genoeg!

Contact: Frank Van De Weyer: verhuur@chirocrescendo.be of 0473 39 74 38

Belangrijk om te weten

 • Wij geven op zaterdag van 14u tot 17u zelf Chiro. Dit houdt in dat de lokalen tussen 13u30 en 17u30 van Crescendo zelf zijn.
  Het bovenste lokaal blijft wel van jullie zodat jullie je spullen er kunnen achterlaten.
 • Onze Chiro ligt midden in het dorp. Daarom dat we een zo optimaal mogelijke relatie onderhouden met onze (rechtstreekse) buren.
  Hierdoor is het niet mogelijk om luide activiteiten ,muziek, fuiven/feestjes te organiseren in en rondom de lokalen na 22 uur.
 • Eventuele (gas)boetes en zijn volledig voor de rekening van de huurder. De waarborg kan ook (deels) ingehouden worden bij ernstige meldingen van overlast door de buren.
  Chiro Crescendo en zijn buren danken u voor uw medewerking.
 • De huurder dient minstens 18 jaar of ouder te zijn.
 • Het praktisch aantal toegestane personen ligt rond 25(30 max)

De huurprijs bedraagt 200 euro voor een weekend (huurprijs van 160 euro met een vaste kost van 40 euro voor verbruikskosten) en voor een periode buiten het weekend (maandag tot vrijdag) betaal je een vast bedrag van 500 euro onafhankelijk van het exacte aantal dagen.  Voor deze prijs krijg je een groot slaaplokaal, een benedenlokaal, waar de keuken zich in bevindt, en een sanitaire blok (enkel WC's). Sinds dit jaar hebben wij nieuwe lokalen en hiervan kan je 1 groot speellokaal huren. Dit kost 40 euro extra voor een weekend en 50 euro extra voor periodes langer dan een weekend.

De waarborg bedraagt 300 euro.

Foto's van de lokalen zijn de bezichtigen via volgende link: https://photos.app.goo.gl/ODOdvuSyXZbMVmd23.

Onze lokalen zijn gelegen in de Ganzendries 5, Pellenberg. Met de ingang langs de parking van de parochiezaal, Kortebergstraat 4. Ze zijn heel makkelijk te bereiken vanuit Leuven met buslijn 3.

Ook een warme bakker bevind zich op loopafstand!

Gelieve eerst een mailtje te sturen. Wanneer het zeer dringend is of u geen antwoord krijgt, kan u altijd bellen!

Voor meer info contacteer:

Frank Van De Weyer: verhuur@chirocrescendo.be of 0473 39 74 38