Crescendo quizt!

Het is weer tijd voor hét evenement van het jaar! Haal de cursussen chemie en geschiedenis van de zolder en stof de encyclopedieën maar eens goed af. Kortom, bereid je voor want wij zijn er weer met Crescendo Quizt!

Deze legendarische avond zal u niet snel vergeten: onze quizmasters en jury deden al meerdere bollebozen zweten van inspanning. Met een spervuur aan vragen testen zij uw parate kennis, reactiesnelheid én uw zenuwen. Daarnaast is er ruimte voor een hapje en een drankje, en heel wat plezier. U heeft dus zeker geen ervaren speler te zijn, enkel uw enthousiasme mag niet ontbreken!

Kom op zaterdag 16 maart mee quizzen in de parochiezaal van Pellenberg, Kortebergstraat 2. De deuren openen om 19u30 en de quiz start om 20u. Elk groepje bestaat uit maximum 4 spelers en de inkom bedraagt 20 euro. Iedereen gaat naar huis met een leuke prijs en eeuwige roem!

Wacht niet langer, schrijf u nu in! Dit kan door de onderstaande link in te vullen (https://docs.google.com/forms/d/1C-Y1f5yVVLuroHO9UwokTuDWGImUaSsCZ-LdyBmG5ms/edit) of door een mailtje te sturen naar chirocrescendo@gmail.com. Vergeet zeker niet uw groepsnaam te vermelden.

Jullie wezen intelligent en wij zorgen alvast dat er voldoende drank is. Tot dan!