Nieuws

Op 22 september gaat de chiro weer van start! Lees hier verder.

Zondag 5 mei organiseren we met Crescendo een overheerlijke BBQ voor heel Pellenberg en omstreken, en jij bent uitgenodigd!

Wat? Crescendo BBQ

Voorafgaand aan de paaseieren, organiseert de parochieploeg nog heel wat vieringen! U zijt allen welkom om mee te vieren.

Het is weer tijd voor hét evenement van het jaar! Haal de cursussen chemie en geschiedenis van de zolder en stof de encyclopedieën maar eens goed af. Kortom, bereid je voor want wij zijn er weer met Crescendo Quizt!

Iedereen is welkom op zondag 24 februari in de Parochiezaal te Pellenberg om 14u en vanaf 14u30 zullen de toneeltjes starten.

In deze periode groeien de kerstbomen als paddestoelen uit de grond, zélfs in onze kerk! De parochieploeg nodigt ieder van harte uit om op 24/12 en 25/12 Kerstmis mee te vieren.

Beste ontbijtactie deelnemer,

Heb je een dringende vraag of een opmerking over de ontbijtactie, bel dan naar Dries(0479/07 52 27) of Stijn (0477/07 15 74), zij zullen jullie zo snel mogelijk helpen met jullie mogelijke problemen.

Zaterdag gaan we zwemmen!

Beste ouders en leden, 

Dag iedereen, Morgen (19/10) is het weer Dag van de Jeugdbeweging! Trek allemaal jullie chirohemd aan voor een gratis ontbijt tussen 7u en 8u op de Grote Markt van Leuven!

Beste ouders en leden,

Pagina's

Abonneren op Nieuws