Nieuws

Op 13 november slagen de Pellenbergse verenigingen weer de handen in elkaar voor de fameuze Pellenberg Buurt ten voordele van 11.11.11!
Wat is dat?

CRESCENDO GAAT WEER BIJNA VAN START!!!

Watte?

Wel,

Een goed excuus om samen er op uit te trekken, dat willen we jullie met ons nieuwe evenement geven!
 

De lithurgische ploeg van Pellenberg nodigt u weer van harte uit voor het bijwonen van de eucharistievieringen via livestream.

Zowel op zaterdag 3 april als zondag 4 april vindt er een livestream plaats.

Dit jaar organiseert Joyvalle weer een actie om de jeugdbewegingen op kamp te steunen. Wil jij Crescendo ook helpen?

Hoe?:

Spaar de flapjes bij de Joyvalle-drankkartons en neem deze na het sparen mee in een zakje naar de Chiro.

Zondag 20 september beginnen we het chirojaar met onze startdag. Niet zo maar een startdag, eentje vol plezier, verrassingen en nog heel wat meer!

De hoofdleiding is aan het kijken of het chirokamp van Crescendo zou kunnen doorgaan in contactbubbels van maximaal 50 personen. We houden alle ouders op de hoogte per mail.

In deze hectische tijden willen wij als Chiro klaar staan voor ons dorp. Daarom staan we gedurende de volgende weken paraat om iedereen die niet buiten geraakt te helpen met het aankopen van zijn/haar boodschappen.

Op advies van Chirojeugd Vlaanderen gaan de activiteiten tot nader order jammergenoeg niet door. :( We houden jullie per mail op de hoogte.

Crescendo

Kerstmis, dat is samenzijn en liefde tonen voor onze naasten. De Pellenbergse liturgische ploeg nodigt ieder van harte uit om op 24/12 en 25/12 Kerstmis mee te vieren.

Pagina's

Abonneren op Nieuws