Startdag Chiro Crescendo 2020

Datum: 
20/09/2020 - 13:00 tot 16:00

Checklist voor de startdag

 • Kom zeker op tijd! Kinderen van het eerste leerjaar tot en met het tweede middelbaar verwachten we tegen 13u, oudere kinderen verwachten we tegen 14u. Onze standjes sluiten om 13u20. De startdag eindigt voor iedereen om 16u.

 • Alle ouders dienen bij het afzetten en ophalen van hun kind een mondmasker te dragen. Leden hoeven dat niet.

 • Denk eraan om ten alle tijde afstand te bewaren van andere gezinnen, óók tijdens het aanschuiven.

 • Neem sjaaltjes van vorig jaar mee.

 • We gebruiken de volledige parking naast de Chiro om ouders te ontvangen. We raden dus aan om te voet of met de fiets te komen, of als het niet anders gaat de auto bij het schooltje te parkeren.

 • Denk eraan je kinderen zo snel mogelijk online in te schrijven! Zo kunnen wij beter plannen welke groep in welke bubbel terecht komt voor onze Chironamiddagen.

 

Onze startdag vindt plaats op zondag 20 september. Vanwege de aanhoudende corona-maatregelen, zal deze dag er wat anders uitzien dan vorige jaren. Zo zullen we met bubbels moeten werken en moeten we de hoeveelheid mensen op ons terrein proberen te beperken.
 

Op de parking naast de Chiro voorzien wij een aantal standjes. Je doorloopt ze in volgorde.

 1. Bij het eerste standje kan je sjaaltjes omruilen en nieuwe Chirohemden bestellen. Dit laatste organiseren we vanaf dit jaar omdat we graag de Chirohemden meer willen promoten: voor een nieuw hemd hoef je niet meer zelf langs de Banier te gaan! Denk er aan zeker ook een kijkje te nemen op de hemdensectie van onze website voor een tweedehands hemd. Wie in september of oktober met een Chirohemd naar de Chiro komt, krijgt van ons een hele leuke verrassing!

 2. De hoofdleiding wacht jullie op bij het tweede standje. Je kan hier al je vragen kwijt. Papieren van de mutualiteit of voor de aftrekking van de belastingen voor het afgelopen Chirokamp kan je hier ook nog in orde laten brengen, mocht dat nog niet zijn gebeurd.

 3. Bij de ingang van onze Chiro worden je kinderen opgewacht door enkele leiders die je kinderen naar hun toegewezen terrein zullen brengen. Jullie zullen dus helaas hier al afscheid moeten nemen!

 4. Om jullie de kans te geven de groep van je kinderen op te wachten en uit te zwaaien, voorzien we als laatste standje een bar waar je nog een verfrissend drankje kan drinken. Eenmaal dat de leidersbekendmaking gedaan is, zullen de groepen hier één voor één langslopen zodat jullie nog een glimp kunnen opvangen van de nieuwe leiding en wie er zoal in de groep van je kinderen zit!
   

De inschrijvingen vinden dit jaar volledig online plaats. Dit is echter geen reden om het te laten liggen! Zorg dat je dit zo snel mogelijk in orde brengt, want we moeten weten hoeveel kinderen in elke groep zitten om de bubbels van de Chironamiddagen te plannen.
 

Je kan je kind vanaf NU inschrijven op onze website: https://chirocrescendo.be/inschrijven.

Nog een laatste aanpassing ten opzichte van vorig jaar: omdat onze jongste groep, Rood&Blauw, in ledenaantal sterk is gestegen, voeren we een harde leeftijdsgrens in. Pas vanaf het eerste leerjaar is het toegestaan om je kind in te schrijven. Kinderen in de laatste kleuterklas zullen dus nog een jaartje moeten wachten.

De startdag, die wil je echt niet missen hoor. Tot dan!