Crescendo Take-away!

Datum: 
09/05/2021 - 14:00

Hebt u zich altijd al afgevraagd wat die Crescendogangers nu eigenlijk eten op zo'n chirokamp? Of kijken de kinderen al uit naar het overtreffelijk eten op kamp? Of misschien bent u zelf lid geweest en wilt u nogmaal herinneringen bovenhalen?

Daar hebben wij de oplossing voor !

Op zondag 9 mei organiseren wij het nieuwe Chiro Crescendo Take-away (Kampedition)! Hier bieden wij een van onze verse menu's aan die op kamp ook door onze keukenploeg voorgeschoteld wordt ! Met trots bieden wij dan heerlijke courgettesoep, onze eigen spaghetti ( natuurlijk ook in vegi-formaat) en als kers op de taart onze fameuze koekjeskoek aan. 

Hoedatte?

Simpel:

U volgt onderstaande link naar het inschrijfformulier waar u de algemene informatie invult en uw menukeuze invult. Vervolgens maakt u het bedrag over met een vermelding van uw naam en bestelling. Op Zondag 9 mei kan u vervolgens uw bestelling komen ophalen tussen 14u en 17u, deze kan u dan thuis lekker opsmikkelen! 

Inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJj9L16LKdGemMjxQrFSOkGm6HZTdc...

Gelieve uw bestelling ten laatste tegen zondag 2 mei in te dienen.

Alvast enorm bedankt!

Met speelse groetjes 

Chiro Crescendo

(Voor vragen/bedenkingen/opmerkingen: gelieve contact op te nemen via senne.rombaut@outlook.com of telefonisch op 0497663267)